Beskyt dit tag med en tagrensning i Hobro, Randers, Aalborg og omegn

En tagrensning er af de meste effektive og billigste måder at beskytte dit tag på og dette kan vi hos Mb Tagrens & Tagservice ApS hjælpe med. Vi har gennem mange år renset tage for beboere og tilbyder tagrens i Hobro, men står også til rådighed skulle du bruge vores services i Randers, Aalborg og omegn. 

En tagrensning giver dit tag et pænt og nyt udseende, mens du samtidig forlænger levetiden på taget. Ved en rensning af taget fjernes både mos og alger, som ellers kan medføre skade på tagstenene. Gør derfor dit tag en tjeneste og lad Mb Tagrens & Tagservice ApS stå for arbejdet.

Forlæng dit tags levetid

Taget er et af de område på din bolig som er mest udsat, da det bliver udsat for vejr, vind, UV-stråler og luftforurening. En god vedligeholdelse af dit tag er derfor vigtigt, og er med til at du ikke skal skifte dit tag flere år for tidligt. En rensning af taget bidrager ikke kun til tagets levetid, men også til husets samlede værdi. At skifte tag kan være en dyr fornøjelse, men med en tagrensning kan du udsætte denne udgift i mange år.  

Er dit tag fra 60’erne eller 70‘erne?

Har du et tag som er 60’erne eller 70’erne så er det sandsynligvis af asbest. Rensning af asbesttag kræver særlig erfaring og udstyr for at undgå asbeststøv. Hos Mb Tagrens & Tagservice ApS har vi solid erfaring med rensning af asbesttage og dermed er du sikker på at taget bliver renset sikkert og forsvarligt. 

Lad professionelle rense dit tag

Hos Mb Tagrens & Tagservice ApS har vi en professionel tilgang til enhver opgave omhandlende dit tag, og vi går altid det ekstra skridt for vores kunder. Efter mange opgaver i Nordjylland, har vi hos Mb Tagrens & Tagservice ApS den fornødne erfaring til at udføre et professionelt samt effektivt stykke arbejde. Vi efterlader altid vores kunder med et tilfredsstillende resultat.

Vi har professionelle redskaber, så vi på den mest effektive måde kan fjerne både mos, alger og andet snavs. Ved at fjerne mos og alger forebygger du mod eventuelle skader på dit tag. Moset og algerne har nemlig gode betingelser for at vokse i det danske klima, og de eventuelle skader de kan medføre er nemme at forebygge mod. Vi har hjulpet mange nordjyder med at forebygge mod skader i taget, og vi vil gerne gøre det samme for dig.

Uforpligtende tilbud på tagrens

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en tagrensning, kan du kontakte os på tlf. 30 30 89 82. Vi deler gerne ud af vores gode råd om, hvordan du bedst beskytter dit tag, og vi svarer gerne på de eventuelle spørgsmål, som vores kunder skulle have.

Kontakt