​Nyt tag til en konkurrencedygtig pris

Mb Tagrens & Tagservice ApS lægger årligt masser af nye tage, hvilket sikrer dig en erfaren og rutineret tagtømrer. Vores store viden inden for tagrenovering og lægning af nyt tag kommer selvfølgelig dig til gode, både i form af en god pris, kvalitet og selvfølgelig rådgivning, som du får gennem hele arbejdsprocessen.

Vi rådgiver dig meget gerne om, hvilke muligheder du har i form af forskellige former for tegl, tagsten, tagrender, undertage, afslutninger og boligforbedringer, inden vi går i gang med at kigge på dit nye tag.

I forbindelse med lægning af et nyt tag eller renovering af et gammelt tag er der også mange muligheder for montering af ovenlys med produkter som Velux tagvinduer, ovenlyskupler, rytterlys eller lystunneler. Du kan endda også få tilføjet tagkviste, som både giver mere dagslys i huset, men som også giver mulighed for bedre indretning af 1. salen.

Læg nyt tag og spar penge

Vil du også gerne spare lidt på varmeregningen, bør du måske overveje efterisolering af taget, da det er væsentligt nemmere at få gjort i forbindelse med lægning af nyt tag.

Efterisolering af taget er næsten altid en god investering. Specielt i forbindelse med lægning af nyt tag på etplanshuse, er det nemmere at få klaret en efterisolering samtidig med tagarbejdet. Det er en investering, der hurtigt tjener sig selv ind i form af mindre varmeforbrug, hvilket gør det lidt sjovere at modtage en varmeregning.

Lad os tage en snak om dit nye tag

Vælger du at lade os stå for lægningen af nyt tag på dit hus, så starter vi altid med en snak om, hvad dine ønsker er. På den led får vi afklaret, hvordan dit nye tag skal se ud efter din mening, og så har vi noget at arbejde ud fra. Vi giver også gerne et helt uforpligtende tilbud på et tag til dit hus.

Du kan ringe til os på telefon 30 30 89 82. Vi glæder os til at høre om dit projekt.