​Tagrenovering udføres til din fulde tilfredsstillelse

Taget på et hus skal kunne modstå meget i form af det meget omskiftelige, danske vejr. Derfor kan det efter nogle år godt trænge til en opfriskning i form af en tagrenovering. Hos Mb Tagrens & Tagservice ApS har vi specialiseret os i tagrenovering, som vi har udført til stor glæde for vores kunder i Hobro og Aalborg gennem de seneste mange år.

Tagrenovering er en rigtig god løsning, når dit tag er blevet slidt. En tagrenovering får din bolig til at se yngre ud, mens dit tag styrkes, så det igen er rustet til at beskytte dig.

De gamle asbestplader og betontagsten er meget hårdføre, og derfor kan en tagrenovering altid betale sig.

Vi har stor erfaring med tagrenovering

Vi har over tolv års erfaring med tagrenovering af alle typer tag, og derfor tør vi godt garantere dig et ordenligt og veludført stykke arbejde. Vi har stor fokus på servicen og kvaliteten, og det gælder både vores arbejde, men også til de materialer vi bruger.

Med os får du altså en tagrenovering, hvor der er styr på kvaliteten. På den led sikrer du dig, at resultatet forbliver godt gennem mange år.

Kontakt os i dag og få mere information

Vi vil rigtig gerne snakke med dig om din tagrenovering, og derfor er vi altid klar til at rådgive og vejlede dig. Du kan kontakte os via vores telefon på 30 30 89 82 eller skrive en mail til os. Vores mailadresse er kontakt@mbtagrens.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.​