Algebehandling af tag i Hobro, Randers, Aalborg og omegn 

Ser dit tag grønt og slidt ud pga. mos og alger? Så er det er tegn på at taget trænger til en algebehandling. Med sådan en behandling af taget, vil det ikke kun bidrage til tagets udseende, men også beskytte dit tag mod frostsprængninger og andre skader. Mos og alger er med til at holde på fugten, og derfor kan det skade dit tag over tid. 

Hos MB Tagrens har vi mange års erfaring med algebehandling af tag. Vi kan hjælpe med at bringe dit tag tilbage til fordums styrke. Vi hos Mb Tagrens & Tagservice ApS tilbyder algebehandling i Hobro, men lige så vel også i Randers og Aalborg omegn. 

Giv derfor dit tag sådan en behandling i samarbejde med os hos Mb Tagrens & Tagservice ApS, da det både forlænger tagets levetid og bidrager til husets udseende og værdi.

Hvorfor skal taget algebehandles?

Der er mange grunde til at vælge at få taget behandlet imod alger og mos af en professionel. En professionel behandling af dit tag gør ikke kun taget pænere at se på, det giver også en økonomisk gevinst da det kan give taget en længere levetid.

Behandlingen kan hjælpe til at:

  • Levetiden på taget bliver forlænget
  • Få et flot tag uden pletter
  • Vand ikke trænger ned i tagkonstruktionen
  • Forhindre frostsprængninger i taget
  • Undgå unødige udgifter til taget

Fjern mos og alger med den bedste algerens

Vi benytter kun den bedste algerens, og vi har udstyr til at kunne varetage behandlinger af alge på dit tag i op til 12 meters højde. Med vores specialudstyr påføres et tykt lag algefjerner, som effektivt trænger ind og fjerne alger og mos. Al vores algerens er uskadeligt for både træværk og vinduer mm. 

Allerede dagene efter vores behandling af dit tag vil du kunne begynde at se effekten, og efter 3-6 måneder kan du se den fulde effekt af behandlingen. 

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om vores arbejde med algebehandling, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 30 30 89 82 eller på kontakt@mbtagrens.dk. Vi står altid klar til at rådgive dig omkring den mest optimale løsning, så du står tilbage med et resultat som lever op til dine ønsker og behov.

Kontakt